wat doe ik

leerproblemen bij

leerproblemen bij

 

rekenen

taal

beelddenken

voorbereiding

voorbereiding

leren hoe je moet leren voor een

leren hoe je een tekst kunt

spreekbeurt

boekbespreking

toets

samenvatten

Werkwijze Kinderpraktijk LEF

Omdat het werken met kinderen zo’n enorm gemis was ben ik halverwege 2017 begonnen met de opleiding Kindercoach. Ook volgde ik de opleiding ‘Ik leer anders’, waardoor ik gespecialiseerd ben geraakt in het werken met kinderen die beelddenken. Alles raakte in een stroomversnelling, want op korte termijn stond er een website, een facebookpagina en wist iedereen dat ik ging starten als zelfstandig Kindercoach. Vanaf 1 januari 2018 sta ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is Kinderpraktijk LEF een feit. Ik ben enorm enthousiast, maar vind het toch ook wel spannend.

 

Met Kinderpraktijk LEF wil ik kinderen met leerproblemen helpen. Beelddenken, rekenproblemen en taal- en spellingsproblemen. Maar ook kinderen leren hoe ze moeten leren of ondersteuning bieden bij de voorbereiding van een spreekbeurt of boekbespreking is een optie. Daarnaast wil ik workshops en lezingen gaan geven, op scholen en bij verenigingen, over beelddenken en in de toekomst over meer onderwerpen. Vooralsnog werk ik in de avonduren en in de weekenden, maar in de toekomst ga ik hier zeker meer tijd voor vrijmaken. Het liefst kom ik bij de kinderen thuis, omdat ze dan in hun eigen vertrouwde omgeving zijn.

 

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar mijn tarieven, dan mag je mij altijd bellen, mailen of een whatsapp sturen. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

lef

Meld je aan voor de nieuwsbrief

©2018 Design by AAF!  |  All Rights Reserved

Contact info

 

Tari Leurs
Venlo

 

T: 06-13 19 12 35

info@kinderpraktijklef.nl