over mij

Tari Leurs

Kinderpraktijk LEF helpt kinderen met leerproblemen. Ben jij de ouder / verzorger van een kind dat moeite heeft met taal en rekenen of is jouw kind een beelddenker? Dan kan Tari jullie helpen door verschillende leermethodes toe te passen. Wie is deze kindercoach uit Venlo?

 

Tari Leurs is mijn naam en ik ben 27 jaar oud. Ik ben enthousiast, leergierig en spontaan. Ook ben ik ontzettend praatgraag, een tikkeltje onzeker en zo nu en dan wat eigenwijs. Na het voortgezet onderwijs heb ik in Eindhoven de opleiding Onderwijsassistent met goed gevolg doorlopen. Ik wilde hierna doorstromen naar de Pabo, want van jongs af aan wilde ik al ‘Juf Tari’ worden. Na de stages van de mbo-4 opleiding werd mij al snel duidelijk dat ik geen juf wilde worden. Mijn hart ligt bij het bieden van begeleiding, zowel aan kleine groepjes als 1-op-1.

 

Na mijn opleiding ben ik dan ook direct gaan werken. Stiekem wilde ik destijds al Kinderpraktijk LEF oprichten, maar helaas ontbrak het mijzelf aan de nodige dosis Lef. Ik vond mezelf te jong en durfde mijn plannen niet uit te voeren. Daarom ging ik aan de slag bij een kinderopvang, waar ik twee jaar lang fulltime werkte. Het was een goede leerschool, maar ik ontdekte dat dit werk niet mijn ‘ding’ was.

 

Momenteel werk ik fulltime voor een thuisstudie-organisatie. Ik ben daar verantwoordelijk voor allerlei uiteenlopende werkzaamheden, zoals examens en praktijkdagen, klachten, enquêtes, debiteurenadministratie, sociale media en klantenservice. Kortom, van alle markten thuis.

 

Van mijn vrije tijd geniet ik graag optimaal, door te Netflixen, uit eten te gaan, de bioscoop te bezoeken of een goed boek lezen. Ook ga ik graag weekendjes weg, met mijn vrienden en vriendinnen op stap of trek ik erop uit met de kinderen van vrienden.

lef

Meld je aan voor de nieuwsbrief

©2018 Design by AAF!  |  All Rights Reserved

Contact info

 

Tari Leurs
Venlo

 

T: 06-13 19 12 35

info@kinderpraktijklef.nl